Drömmar på månen, Folkets Konsthall, Celsiusgatan 40, Malmö

Drömmar på månen med Ward Alarajs fina bilder!

Ahlam, jul och karaoke-kväll!

Kareem: Dag 1, 12:40

Känner mig lite irriterad. Befinner mig hemma med Taim i Stockholm och om ca en timme åker jag till Uppsala och kommer tillbaka nästa helg.

Jag har en bild med en person som jag träffade år 2014 i Irak och gjorde en intervju med honom och jag filmade honom under tiden han läste en dikt. Dagarna gick och jag träffade honom för några dagar sedan av en slump. Vi pratade och han berättade att det fanns en journalist som intervjuade mig och tog bilder på mig och medan vi pratade kom vi på att det var jag som hade intervjuat honom. Han har förändrats utseendemässigt väldigt mycket. Denna berättelse visar hur liten världen är och hur människor kan träffas även om man är i andra ändan av världen.

Dag 4, 12:08

Jag tänker på mitt barn just nu. Jag har saknat honom. Och efter fysioterapeut på Röda Korset så kommer jag åka till Stockholm

Dag 5: 06:51

Karim: Min fru är gravid och jag tänker på vart vi ska lämna Taim under hennes födsel i Mars

Comments are closed.